Actie

Op 1 april 2019 tussen 12 en 19.30 uur verkoopt onze dienst radiotherapie koekjes om het laatste deel van hun inschrijvingsgeld voor De 1000 km van Kom op tegen Kanker in te zamelen. Dus heb jij zin in iets lekkers én om in één klap een goed doel te steunen? Koop dan zeker een zakje Lu-koekjes ten voordele van Kom  op tegen Kanker. Voor de kleine som van 7 euro krijg jij onder andere Cent Wafers, Cha-cha, Mikado, …

Laatste euro’s te gaan

Net zoals de vorige jaren neemt de dienst radiotherapie deel aan De 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Om deel te kunnen nemen, moet elk team 5.000 euro inzamelen. Het eerste team van radiotherapie heeft de 5.000 euro al op zak dankzij onder andere een eerdere koekjesverkoop in januari 2019. Het tweede team heeft jouw hulp nodig om de laatste euro’s in te zamelen.

De 1000 km

Tijdens De 1000 km voor Kom op tegen Kanker springen tientallen teams op hun fiets om een afstand van 1000 km af te leggen. Die afstand wordt niet in een ruk gereden, maar in verschillende etappes verdeeld over vier dagen. Elk team mag uit maximum acht leden bestaan en per etappe mag telkens één iemand fietsen. 

Opbrengst naar kankeronderzoek

De netto-opbrengst voor Kom op tegen Kanker gaat zoals ieder jaar naar wetenschappelijk kankeronderzoek. In 2018 werd er zo bijna vijf miljoen euro ingezameld!

Geen zin in koekjes?

Geen probleem! Je kan ons team ook steunen met een vrije gift via deze link. Niet onbelangrijk: vanaf 40 euro per jaar is een gift fiscaal aftrekbaar.

Praktische informatie

  • Wanneer: 1 april 2019, 12 – 19.30 uur
  • Waar: zorgboulevard AZ Sint-Maarten
  • Prijs: 7 euro